X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
img_9553-300x300

Overnatt rett ved parken

Kunne du tenkt deg å våkne rett utenfor parken og rett ved elgene i parken? Det har du muligheten til!

Book deg inn på et av 5 familierom med micro, kjøleskap, vannkoker og bad.

Hvem passer det for?

General House passer for alle; familier, grupper, klasser og bedrifter. 3 rom med plass til 2 +1 personer og 2 rom med plass til 2 +2 personer. Det er to oppredde rammemadrasser på hvert rom, og mulighet for 1 til 2 ekstrasenger på rommene (sengetøy til ekstrasengene må medbringes selv).

Gå til bestilling

Namsskogan Hotell finner du et steinkast unna Namsskogan Familiepark, på Trones i Namsskogan. De tilbyr hotellrom, leiligheter, hytter og campingplass med sanitæranlegg.

Gå til bestilling

Se også