X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme

 

Overnatting nord for parken

Brekkvasselv, 15 km nord for parken, ved E6. Fint beliggende ved Namsen, godt ørretfiske. Trådløst internett. Se nettside.

Namsskogan, 30 km nord for parken. Består av 18 rom som nylig er renoverte. Foruten overnatting har de matservering, TV-stue, peisestue med bar. Se nettside.

Namsskogan, 30 km nord for parken, ved E6. Hytter i ulike størrelser med ulike fasiliteter samt plasser for bobil og campingvogn. Det er muligheter for fiske og leie av båt. Campingplassen har trådløst internett. Bestill hytter her!

Brekka, 25 km nord for parken. Stor og fin fjellstyrehytte med bilvei helt fram. Ypperlig utgangspunkt for friluftsliv, fiske, sykling kombinert med besøk til parken. Enkel standard. Book her.

Svenningdal, 93 km nord for parken, ved E6. Både rom og hytter. Hytter i forskjellig standard, internett på hele området. Tilgang på vaskemaskin og tørketrommel. Se nettside for priser og booking.

Mosjøen, 146 km nord for parken. Full-servicehotell som ligger midt i Mosjøen sentrum. Nord-Norges eldste hotell som har beholdt den gamle, koselige stilen. Kabel Tv, trådløst internett. Se nettside.

Se også