X

JUL I SKOGEN!

Opplev Jul i skogen første helg i desember!

 

 

 

 

 

 

 

————————————-

Visste du:
at dere kan overnatte i gammer
like ved rovdyrene? Book her

 

glitter
julenisse i parken

Jul i skogen 2016

– et pusterom i førjulsstria…

Her kan du finne igjen den gode førjulsstemningen. Du får nærmøter med dyr i vinterpels, den gode maten, juleverkstedet, de hjemmelagde tingene, bålet og den sitrende forventningen…

Første helga i advent inviteres det igjen til «Jul i skogen» i Namsskogan Familiepark. Allerede torsdag kveld settes stemningen med tenning av julegrana og skuespill med glade barn på Trones oppvekstsenter. Lørdag bys det på masse god, gammeldags førjulsstemning med åpen dyrepark, kafe og julebutikker, julemarked, bål og kanefart. «Jul i skogen» er et arrangement for hele familien, og vi legger stor vekt på at barna skal få gode opplevelser.

Det vil bli mulig å komme nær dyrene i parken, – kanskje møter du noen av dem på tur sammen med nissejenta, og du kan være med inn å hilse på fjellreven Børge og vennene hans. Eller hva med et møte med ulv, jerv og gaupe i tussmørket….?

Det mest spennende for barna er kanskje å finne og vekke nissen… Hvert år, om høsten, legger nissen seg til å sove i parken, og når det lir mot 1.desember er det viktig at nissen vekkes slik at han får gavene ferdig i rett tid. Og sannelig fikk dyrepasserne et glimt av en rød lue her om dagen, – det betyr at nissen har gjemt seg bort for å sove igjen! Men ingen vet hvor han er, – så alle barn, gjør dere klar til den store julenissejakten!

«Jul i skogen» skal være fritt for førjulsstress og kjøpesentertrengsel. Allikevel kan man få gjort unna julegavehandelen på vårt lille julemarked hvor det tilbys lokalt produsert mat og håndverk. I tillegg er parkens egen butikk pyntet og gjort klar for julehandel.

Jul i skogens julemarked fylles opp av lokal mat og andre gode ting…
Deltakere så langt:
Nubdalseng gård – økologiske bærprodukter
Fjellburet – lokal mat
Inge Staldvik – røykakjøtt
Åse Marie Antonsen – strikk og søm
Elevbedriften NAM (Namsskogan skole) – kaffesalg, bakst, strikk
Elevbedriften Naturboden (Trones skole) – bær, syltetøy, elevarbeider
Våre nye venner fra Syria og Thailand – bakst og annen mat, håndverksprodukter
Maleklubben Sienna
Namsskogan Historielag
Namsskogan Jeger og fisk
Namsskogan Fjellstyre

For de som vil gi familien en førjulsopplevelse de sent vil glemme, kan en overnatting i Rovdyrcampen anbefales. Hvis været blir bra, kan en natt med stjernehimmel, nordlys og ulende ulver noe man husker lenge….

Book din overnatting i Rovdyrcamp her

Det kommer mer på programmet fortløpende!

 

Barn (3-15 år) 130

Voksen 180

Honnør 130

Gullkort gratis

Klatreparken 90,- ekstra på inngangsbilletten.

Velkommen til en annerledes førjulsopplevelse!