X
Namsskogan Familiepark

PÅSKEFERIE I NAMSSKOGAN FAMILIEPARK!

Påskeferieprogram

 

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjessRebella HexhåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHamsterhjulHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
portrett-esther-helen-slagsvold-002

Årets utstiller

Fjorårets Bamsestipendiat Esther Helen Slagsvold, vil stille ut sine arbeider i Namsskogan Familiepark sommeren 2017. Utstillingen åpner 1.juli og vil stå ut sommersesongen.

Selv om Esther Helen Slagsvold oftest knyttes til kronprinsparets gifteringer, har hun over mange år arbeidet med forskjellige uttrykk og materialkonstellasjoner for å framstille dyrs ulike personligheter. Og nettopp dyrs personlighet fikk hun rikelig tid til å studere under sitt stipendopphold i parken i fjor sommer.

Vi ser derfor med spenning fram mot årets stipendutstilling med den meriterte kunstneren fra Stange i Hedmark. «Gullet er her, så jeg lager noe i sølv…», uttalte hun da hun reiste i fjor høst.

 

Årets bamsestipendiat

Esther Helen Slagsvold – Bamsestipendiat 2016.

Esther Helen Slagsvold er førsteamanuensis i kunst og håndverk, utdannet gullsmed og har diplomeksamen ved Institutt for metall ved SHKS. Hun har deltatt på et hundretalls separat- og kollektivutstillinger, og mottatt 11 designpriser.

Esther Helen Slagsvold har en fasinasjon og en glede over å arbeide med dyremotiver i 3-dimensjonale arbeider. Dette har resultert i bl.a. smykkeserier, utsmykninger, gavekonsept og design for kjente firma.

Stipendiaten avholder sitt stipendopphold i Namsskogan Familiepark i august 2016.

 

 

Se også