X

LEDIGE STILLINGER

Driftsjef i Namsskogan Familiepark
Vi søker en dyktig driftsjef for familieparken som
bl.a. jobber for å oppnå gode resultater og
ser muligheter der andre ser utfordringer.
Les mer HER og send inn en søknad!

Humørspreder 2018
Har du lyst til å bli en av våre humørspredere
sommeren 2018? Eller kjenner du noen som vil det?
Les mer HER og send inn en søknad!

 

 

 

——————————————–

Visste du..
..at dere kan overnatte i gammer
like ved rovdyrene? Book her!

glitter
portrett-esther-helen-slagsvold-002

Årets utstiller

Fjorårets Bamsestipendiat Esther Helen Slagsvold, vil stille ut sine arbeider i Namsskogan Familiepark sommeren 2017. Utstillingen åpner 1.juli og vil stå ut sommersesongen.

Selv om Esther Helen Slagsvold oftest knyttes til kronprinsparets gifteringer, har hun over mange år arbeidet med forskjellige uttrykk og materialkonstellasjoner for å framstille dyrs ulike personligheter. Og nettopp dyrs personlighet fikk hun rikelig tid til å studere under sitt stipendopphold i parken i fjor sommer.

Vi ser derfor med spenning fram mot årets stipendutstilling med den meriterte kunstneren fra Stange i Hedmark. «Gullet er her, så jeg lager noe i sølv…», uttalte hun da hun reiste i fjor høst.

 

Årets bamsestipendiat

Esther Helen Slagsvold – Bamsestipendiat 2016.

Esther Helen Slagsvold er førsteamanuensis i kunst og håndverk, utdannet gullsmed og har diplomeksamen ved Institutt for metall ved SHKS. Hun har deltatt på et hundretalls separat- og kollektivutstillinger, og mottatt 11 designpriser.

Esther Helen Slagsvold har en fasinasjon og en glede over å arbeide med dyremotiver i 3-dimensjonale arbeider. Dette har resultert i bl.a. smykkeserier, utsmykninger, gavekonsept og design for kjente firma.

Stipendiaten avholder sitt stipendopphold i Namsskogan Familiepark i august 2016.

 

 

Se også