X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
butikk

Butikken

Et minne fra besøket i parken får du kjøpt i parkbutikken. Vi har også fine gaver, – til deg selv eller noen du vil glede. Her finnes leker, kosedyr, interiør håndverk, suvenirer og utstyr til friluftsliv. Vi har varer fra anerkjente interiørmerker som blant annet Nordal, By Nord, Barfota og Blafre samt holdbare treleker fra Krabat. Her selges mat fra lokale gårder og masse spennende godteri! Du trenger ikke løse parkbillett for å handle i butikken.

Se også