X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Dyrepasser for en dag

Dyrepasser for en dag!

Nå kan du få være med dyrepasseren på en helt spesiell opplevelse: Hver dag i høysesongen er det mulighet for å prøve seg som dyrepasser! Dyrene i og rundt Barnas Dyrepark skal ha mat, vann, kos, stell og rene områder. Her får barna virkelig lære mer om dyrene og får klappe og mate dem eksklusivt.

Barnas glede av nærkontakt med dyr er åpenbar. I et eksklusivt opplegg får barn være med våre ordentlige dyrepassere på stell av dyrene i Barnas Dyrepark. Alle dyr trenger mat, vann, aktiviteter og kos. I tillegg må burene ryddes, egg plukkes og dyrene observeres slik at vi vet at de er friske. Gi din håpefulle et minne for livet!

Antall: Det er plass til 5 barn i hver gruppe, en gruppe starter kl 11.00 og en starter kl 14.00

Ekstra oppfølging: Barnet må følges av en foreldre/verge under dette opplegget dersom det har spesielle behov for oppfølging.

Passer for: Alle mellom 6 – 13 år

Varighet: 2 timer

Når: Høysesong sommer, 24.06.17-06.08.17

NB! Barna trenger ikke billett til parken for å være med på Dyrepasser for en dag.

Pris: Kr. 550,- pr. pers som inkluderer dyrepasser – T-skjorte og button.

Se også