X
Namsskogan Familiepark

PÅSKEFERIE I NAMSSKOGAN FAMILIEPARK!

Påskeferieprogram

 

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjessRebella HexhåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHamsterhjulHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Foring

Nærmøter med dyrene

Hver dag i hele sommer kan du følge naturveilederne fra Besøkssenter rovdyr og dyrepasserne for å ta en nærmere titt på dyrene i parken og lære mer om dem og deres ville slektninger i naturen. Disse guidingene er gratis og kan oppleves daglig i perioden 28.06.16 – 28.08.16. Du er hjertelig velkommen til å være med!

Presentasjonen av de små rovdyrene oter, rødrev og ilder starter ved oterhegnet kl 11.30.

Besøkssenter rovdyr presenterer jerv, fjellrev og gaupe hver dag kl 12.30. Oppmøte nederst ved jervehegnet.

Presentasjonen av ulv og bjørn starter nederst ved ulvehegnet kl 13.00 og gjennomføres også i regi av Besøkssenter rovdyr.

Pinnsvinene kan du få møte hver dag ved hegnet deres kl 13.30.

Foringen av de ville, store klovdyrene starter ved rein klokken 14.00, og går videre til hjort, elg, dådyr, rådyr og villsvin.

 

Se også