X

VINTERPARK
Opplev parken på vinterstid, ta turen innom
i vinterferien! 17.-24. februar kl. 10-16.
Les mer her.

 

LEDIGE STILLINGER
Driftsjef i Namsskogan Familiepark
Vi søker en dyktig driftsjef for familieparken som
bl.a. jobber for å oppnå gode resultater og
ser muligheter der andre ser utfordringer.
Les mer HER og send inn en søknad!

Humørspreder 2018
Har du lyst til å bli en av våre humørspredere
sommeren 2018? Eller kjenner du noen som vil det?
Les mer HER og send inn en søknad!

——————————————–

Visste du..
..at dere kan overnatte i gammer
like ved rovdyrene? Book her!

glitter
sdr

En sammensveiset gjeng

Til sammen 45 ungdommer har sommerarbeid i Namsskogan Familiepark. De jobber i forskjellige team – noen på kafè, aktiviteter eller i ekspedisjonen, mens andre inngår i teaterteamet eller i dyrepasserteamet. Disse ungdommene kommer fra ulike steder i Trøndelag og resten av Norge. Når de kommer til parken og innlemmes i humørsprederfamilien, får de sommerboplass på hybelhuset og har mye sosiale tiltak på kveldene, det være seg fotballspilling, bading, grilling og annet. Her knyttes sterke bånd som vil vare lenge. En herlig gjeng!

Har du lyst til å søke jobb som humørspreder hos oss? Her kan du lese om noen av årets humørspredere og om deres opplevelser fra sommeren. De forteller om hvorfor de søkte jobb, hva de har lært, hva deres beste øyeblikk er, og de beskriver familieparken med tre ord.

Åsmund Staldvik (20) fra Namsos

IMG_0338

Jeg har jobbet her to sesonger tidligere, men bestemte meg for å søke igjen i år. Det er fordi Familieparken er en bra arbeidsplass, hvor man får jobbe med aktiviteter, møte barn og gjøre de glade! Jeg liker også å jobbe utendørs, og ikke minst spre glede rundt meg. Her lærer man ganske mye, både det å jobbe under press, og at man må holde humøret oppe. Det er viktig å gjøre en innsats for å gjøre gjestenes dag bra! Det beste sommerminnet er definitivt fra da Georg kom bort til meg med en brus. Det var en varm dag, og den brusen smakte himmelsk! Familieparken beskrevet med tre ord er: Koselig, familievennlig og sprek.

Nora Støle (21) fra Fredrikstad

IMG_9553

Jeg søkte på denne jobben fordi den bød på varierende arbeidsoppgaver, muligheten for å jobbe mye, og fordi det er mange sommeransatte. At man i tillegg kan leie hybel gjennom Namsskogan Familiepark var for meg en avgjørende faktor for at jeg kunne reise opp hit for å jobbe – så det er jeg veldig fornøyd med. Mine beste øyeblikk fra jobben er å få hilse på alle dyrene som bor i denne fine parken! Jeg har lært at det er gøy og spennende å flytte til et annet sted for å jobbe for en sommer. Namsskogan Familiepark beskrevet med tre ord er: Mangfoldig, vakker og morsom!

Elias Sakshaug Gausen (18) fra Inderøy

IMG_0343

Jeg ble tipset om at Familieparken utlyste stillinger, og siden jeg allerede var godt kjent med parken, så søkte jeg på jobben. Jeg har lært å bli mer tålmodig, i tillegg til at jeg nå forstår at ting som kanskje ser lett ut, ikke alltid trenger å være så enkelt! Det ligger mye arbeid bak aktivitetene her, og det skal de ansatte ha respekt for! Familieparken beskrevet med tre ord er: Folksomt, lærerikt og morsomt!

Stine Amundsen (18) fra Stjørdal:

IMG_0380 Jeg ville ha en annerledes jobb denne sommeren, og ønsket å jobbe på et nytt sted. Jeg var på utkikk etter en stor opplevelse, og ville jobbe i en familiepark – og valget falt på Namsskogan Familiepark. Da jeg fikk positiv respons på jobbsøknaden min, ble jeg i ekstase! Jeg visste at denne jobben kom til å bli spennende. Hva jeg har lært gjennom sommeren, er uten tvil kundeservice. Jeg har lært å takle ulike situasjoner, og har blitt bedre kjent med parken. Jeg har også fått kunnskap om hvordan et godt og profesjonelt arbeidsmiljø er. Mitt beste minne fra sommeren her er den første badeturen jeg hadde med noen humørspredere! Vi bommet litt på stedet, og endte opp på en sump-aktig badeplass… Fra jobben er det beste minnet fra da ei jente ventet hele 45 minutter på at Bungee-trampolinen skulle bli klargjort en tidlig morgen. Hun hjalp meg til og med de siste minuttene! Det er gøy å se unger være tålmodig og glede seg til en aktivitet. Familieparken beskrevet med tre ord er: Sommerens beste arbeidsplass!

Yazdan Ibrahimi (20) fra Grong

IMG_0350

Grunnen til at jeg søkte sommerjobb her er fordi det ar artig og sosialt! Jeg liker å jobbe med folk, og liker å jobbe i parken. Her lærer jeg mye om folk, og det liker jeg. Jeg har også lært å jobbe i kasse, selge varer, og være allsidig. Det er også interessant å lære om kundebehandling, og jeg gjør mitt beste å gi besøkende best mulig service! Er artig minne fra sommerjobben er fra da jeg skulle forklare en tysk kvinne hvordan man kjører Alpine Racer. Jeg viste med kroppsspråk hvordan hun skulle ta spakene frem for å få fart, og tilbake for å bremse, om og om igjen. Og så sto jeg plutselig der og lagde en ganske morsom bevegelse! Damen kunne ikke annet enn å le av meg, for hun forstod ingenting av hva jeg drev på med… Haha! Familieparken beskrevet med tre ord er: Spennende, utfordrende og givende.

Erling Sverre Brekk (18) fra Høylandet

IMG_0354

Jeg søkte jobb i Familieparken fordi det så spennende ut, det er utendørs arbeid og fordi jeg liker å jobbe med folk. Her har jeg lært veldig mye av arbeidet jeg har utført, som har variert veldig. Jeg har lært å håndtere situasjoner i raskt tempo, og å jobbe på en effektiv måte. De beste minnene mine fra parken kommer vel av ansiktsuttrykkene og kommentarene til folk jeg tar i mot her på bunnvakta av zip-linen! Familieparken oppsummert med tre ord er: Best summer ever!

Maria Jørgine Roten (18) fra Vanvikan

IMG_9773

Historien om hvordan jeg søkte jobb er ganske morsom! Jeg fikk i oppgave i samfunnsfag å skrive en jobbsøknad. Tilfeldigvis valgte jeg å skrive en til Namsskogan Familiepark, og da læreren sa at den var veldig bra, ble det så jeg sendte den! Jeg trodde ikke jeg skulle få jobben her, men var heldig og fikk ja. Jeg jobber med hest og aktiviteter her. I parken har jeg lært masse om kundebehandling. Egentlig er jeg en sjenert person, men har nå blitt mer utadvendt etter å ha jobbet her. Jeg har vokst en del, egentlig! Gøye øyeblikk fra parken har jeg fra når små barn blir nysgjerrige når jeg får inn meldinger på walkie talkien. Familieparken beskrevet med tre ord er: Allsidig, kvalitet og morsom.

Sverre Andreas Helland (20) fra Grong

IMG_0365

Jeg søkte Familieparken fordi jeg er interessert i å jobbe aktivt og helst utendørs. Jeg liker også å være blant folk! Jeg har lært å bli mer tålmodig av å jobbe i Namsskogan Familiepark, fordi her er det mange mennesker og mange utfordringer. Slik har jeg vel også lært å jobbe mer effektivt med ulike ting. Hva jeg synes er minneverdig er å se folk teste egne grenser, for eksempel fra Tøffingtårnet. Folk gjør ting de kanskje ikke før har turt, og det er kult! En annen bra ting med parken, er at dyrene har det veldig bra. Familieparken beskrevet med tre ord er: Aktiviteter, mennesker og trivsel.

Jan Åsgeir Staldvik (21) fra Namsskogan

IMG_0360

Dette er mitt femte år som Humørspreder, og jeg søkte igjen fordi jeg liker det sosiale ved jobben! Jeg liker arbeidsmiljøet og alle ansatte. Jeg lærer mest av hvordan man utøver god kundeservice, og hvordan man skal jobbe effektivt. Jeg prøver å fullføre flere oppgaver på en plass mens jeg først er der, før jeg reiser videre til den andre siden av parken for å gjøre noe annet. Det beste minnet er uten tvil når Humørsprederne badet i parken etter stengetid på en glohet dag. Familieparken beskrevet med tre ord er: Gøy på landet!

Namsskogan Familiepark byr på sommerens beste dag – men for mange kan det også være tidenes beste sommer! Vi lyser ut stillingen som Humørspreder på nyåret. Send oss en søknad da vel!