X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
_BOH0801 copy

Namsskogan Rovdyrsenter

Senteret ligger rett ved E6 midt mellom Trondheim og Mo i Rana og er samlokalisert med Namsskogan Familiepark. Hovedaktiviteter ved rovdyrsenteret er:

Rovdyrskole for elever som kommer til senteret. Rovdyrskole er et pedagogisk opplegg som skal gi god og oversiktlig informasjon om det å ha rovdyr i naturen. Hvert år undervises nesten 1800 elever i forbindelse med rovdyrskole.

«Bærekraft og rovdyr» (BæR) er vårt andre prosjekt rettet mot skolene. Her reiser naturveileder ut til skolene og gjennomfører opplegget i deres nærområde. Prosjektet er tilpasset læreplanenes kompetansemål for de ulike klassetrinnene. «BæR» er tverrfaglig og skal belyse naturens sammenhenger på en enkel og lettfattelig måte. Skoleåret 2014/2015 underviste senteret 950 elever igjennom dette prosjektet, som er finansiert av den naturlige skolesekken. Hver dag hele sommersesongen driver senteret naturveiledning i rovdyranlegget til Namsskogan Familiepark.

Lek & Lær er et aktivitetsbasert tilbud til senterets og familieparkens gjester. Ved bruk av de ulike installasjonene kan publikum få målt seg med de forskjellige rovdyrenes ferdigheter og lære litt om deres fysiske fortrinn.

 

Rovdyrsenter-logo