X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
chunky-forest-puzzle-m11

Nettbutikk

På nettbutikken vår ligger det et utvalg varer fra vår rikholdige gavebutikk. Vårt mål er at du i vår nettbutikk skal kunne finne små og store skatter du ikke finner andre steder. Her er fine merkevarer fra blant annet Nordal, Blafre, Barfota og Gammafon, og også lokalt håndverk og andre spennende gaveartikler. Vi selger også gavekort i nettbutikken,- en kjempepraktisk gave som faller i smak hos hele familien! Gavekortet kan brukes til billetter eller i butikken.

Et stikkord for vår nettbutikk er DYR!

Se også