X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
bear

Praktisk info

Lån en vogn så blir det lett å ha med mat og utsyr. NB: Førstemann til mølla!

Grunnet Mattilsynets bestemmelser har dessverre ikke hunder adgang til parkens områder. Du kan leie en hundegård hos ekspedisjonen for kr. 100,-. Du betaler kr. 150,- ved ankomst og får tilbake kr. 50,- ved levering av nøkkel.

Hundene har ikke fast tilsyn fra parkens ansatte så dere må selv sørge for dette. Det er vannslange rett ved gårdene slik at det enkelt kan fylles vann til dem.

Ønsker du å forhåndsbestille hundegård trykk her!

Ta kontakt på forhånd for å låne elektrisk rullestol, vanlig rullestol eller rullator.

På Namsskogan Hotell, rett ved siden av parken, har de to Tesla type 2 ladere.