Er du en av våre sommeransatte?

spacerpaw

Er du en av våre sommeransatte?

Hver sommer trenger vi nye medarbeidere for å hjelpe oss å ta imot alle våre gjester. Har du lyst på en minnerik sommer, full av morsomme opplevelser med nye venner, trivelige gjester og kollegaer, travle dager i både regn og sol?
Da er Namsskogan Familiepark den rette plassen!

Uansett arbeidsområde er hovedfokuset vårt å produsere de gode opplevelsene.

Arbeidsområder og oppgaver innenfor produksjon vil være:

Mann i klatrepark. Foto.

BUTIKK/EKSPEDISJON/KIOSK
Her trenger vi folk til å ønske velkommen i inngangen, ta imot betaling, gi informasjon til gjestene om parkbesøket og selge varer fra vår kiosk, gave- og suvenirbutikk. Det kan tidvis bli mye «trøkk» og folk, og vi trenger medarbeidere som er serviceinnstilte, selvgående, nøye og jobber effektivt.

PARKARBEID/VEDLIKEHOLD
Her er det ryddighet og øye for detaljer som er viktig, og hele parken er arbeidsstedet. Liker du dessuten å være utendørs uansett vær og arbeider selvstendig, så passer denne jobben for deg. Den viktigste oppgaven er å sørge for at parken er ren og pen. Parkarbeidere er allsidige i forhold til arbeidsoppgaver, hjelper til der det trengs og bidrar til pauseavløsning på aktivitetene.

MAT OG SERVERING
Arbeidsstedene er Parkkaffeen og Fjellstua. Vi trenger folk som synes det er artig å lage mat og som har et øye for detaljer. Vi skal ha fokus på kundens ønsker, imøtekomme forventinger, jobbe effektivt og vektlegger hygiene. Det er dessuten sosialt å jobbe på serveringsstedene, da det jobbes tett sammen i og rundt et kjøkken. Vi ønsker gjerne søkere som har erfaring fra lignende arbeid.

AKTIVITETER I PARKEN
Medarbeiderne som skal jobbe med aktivitetene, skal sørge for at våre gjester får en trygg og trivelig opplevelse. Det kreves at man er selvstendig og har service og sikkerhet i fokus. Aktivitetene som skal betjenes er blant annet Klatrepark, Alpinracer, Kræsjbåter, Bungie trampoline og Tøffingetårnet (Zip-line). Erfaring med barn og unge er en fordel. Alle som jobber på aktiviteter må være fylt 18 år, og det er i tillegg et krav om å være svømmedyktig.

RENHOLD
Vi trenger også folk som er nøye på renhold og som tar i et tak for å holde parken fin og ren. Du må være grundig og trives med å jobbe på egenhånd. Vi har to serveringsteder, en utstilling og butikk/inngangsparti pluss toaletter som skal rengjøres hver dag hele sesongen.

BARNAS DYREPARK
Har du erfaring og kunnskap om dyr? Liker du å jobbe utendørs? Vi ønsker deg som har erfaring med barn og unge. Du er dyreparkens viktige vertskap og liker å formidle kunnskap om dyr til barn og voksne.

BOSTED
De som blir ansatt er selv ansvarlig for å finne seg en plass å bo. Vi har ledig kapasitet på et hybelhus i nærheten av parken som vi leier ut til våre ansatte, her er det første mann til mølla prinsippet med å si ifra om man ønsker å leie rom der. Rommene er enkle, det er felles kjøkken, stue og baderom. Man blir å få en romkamerat og deler da rommet med en annen, men det er mulig å ønske seg eget rom. Pris avhenger av type rom.

SØKNAD
Humør / Ryddighet / Orden / Lekenhet / Kreativitet / Fleksibilitet / Positivitet / Modenhet / Serviceinnstilling er egenskaper vi ser etter når vi ansetter. Felles for alle stillingene er at man må kunne snakke og forstå norsk godt nok til å hjelpe våre små og store gjester.

Vi ønsker at du spesifiserer i søknaden hva du har lyst å jobbe med, innenfor de områdene som her er nevnt ovenfor. Vi vil også gjerne høre hvorfor DU passer til å jobbe på dette området. Det er ønskelig at du kan jobbe så lenge som mulig, og vi foretrekker søkere som kan jobbe hele sommersesongen, fra slutten av mai til slutten av august. Spesifiser i søknad tidsrom for når du kan jobbe og om du trenger plass for å bo. Gjerne legg ved et bilde av deg selv.

FRIST FOR SØKNAD 1. april 2019

For spørsmål ring oss på telefon: 74 33 37 00

Søknad sendes på mail til: [email protected]