X

VINTERPARK
Opplev parken på vinterstid, ta turen innom
i vinterferien! 17.-24. februar kl. 10-16.
Les mer her.

 

LEDIGE STILLINGER
Driftsjef i Namsskogan Familiepark
Vi søker en dyktig driftsjef for familieparken som
bl.a. jobber for å oppnå gode resultater og
ser muligheter der andre ser utfordringer.
Les mer HER og send inn en søknad!

Humørspreder 2018
Har du lyst til å bli en av våre humørspredere
sommeren 2018? Eller kjenner du noen som vil det?
Les mer HER og send inn en søknad!

——————————————–

Visste du..
..at dere kan overnatte i gammer
like ved rovdyrene? Book her!

glitter
IMG_0001

Større sjanse for å se dyrene på nært hold

Mange besøker parken på grunn av totaltilbudet vårt av både aktiviteter, mat, natur og dyr. Men vi oppmuntrer likevel alle gjestene våre til å være med på presentasjonsrunden av dyrene, som foregår i tidsrommet fra 11:30 til 15:00. Uansett om du er liten eller stor, er det alltid fint å lære og se nye ting! Bli bedre kjent med skapningene som lever her i parken, og lær om både artene og deres personlighet.

IMG_0017

Få mer ut av besøket ditt i parken

Våre utdannede dyrepassere er svært flinke, og vet virkelig hva de snakker om! Lær mer om rovdyr som lever rundt oss, og finn ut hvordan de lever og hva de spiser. Ved fôring er det nesten garantert at dyrene viser seg frem, da de ellers kan ligge og late seg i buskene. Derfor anbefaler vi virkelig barn og voksne å bli med på dette! Det er veldig gøy å se rovdyr som bjørn, jerv, gaupe og fjellrev, og klovdyr som elg og rådyr.

I juni hadde vi besøk av Røverreiret Barnehage fra Mo i Rana, som ble med rovdyransvarlig Kristin Meitz Bru med på omvisning og mating av dyr. De koset seg veldig, og det var ingen tvil om at dyrene var like interessante for både små som store!

IMG_9383IMG_9415

Når er presentasjonene?

Klokken 11:30 begynner presentasjon av små rovdyr, før vi går over til store rovdyr klokken 12:30. Rein og elg presenteres kl 1400. Pinnsvinene får du møte klokken 15:30 (1630 høysesong).
Plukk med deg en brosjyre i ekspedisjonen ved innsjekk, slik at du får oversikt over når dyrene presenteres! Er du ekstra interessert i å se matingen av fjellrev, er det også mulighet for å bli med på et mindre og nærmere møte med den kl 13:45. Les mer om «Møt fjellreven» HER.