X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Pinnsvin

Pinnsvin

Erinaceus europaeus

Pinnsvin er insektsetende pattedyr som finnes både i Europa, Asia og Afrika. Et voksent dyr har mellom 5000 og 7000 pigger! Piggene brukes for å forsvare seg mot rovdyr som grevling og rødrev.

Pinnsvin er nattaktive og sover seg gjennom vinteren. Parken har flere pinnsvin og blir du med dyrepasseren på presentasjonen i sommer (kl1530 lavsesong og 1630 høysesong), får du kanskje både kjenne og se dyret på nært hold!

Se også