X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Marsvin

Marsvin

Cavia porcellus

Benevnelsen marsvin kommer av hav eller vann (latin; mare). Navnet fikk de fordi de kom med skip fra Sør-Amerika til Europa og gav sjøfolkene fersk kjøtt på reisen.

Marsvin har blitt holdt som husdyr i mange tusen år, og som kjæledyr i flere hundre år. Dets ville slektninger finnes i Andesområdet, der det lever i grupper på 5 – 20 dyr.

Marsvin har et rikt språk av lyder og bruker også kroppen for å uttrykke seg. Klarer du å lære «marsinsk» neste gang du er i parken?

Se også