X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Kanin

Kanin

Oryctolagus cuniculus

Villkaninen levde opprinnelig i Spania og Nordvest-Afrika, men er nå spredd utover hele verden, med unntak av Asia og Antarktis. Som kjæledyr finnes den nesten over hele verden!

I Norge lever også kanin vilt enkelte steder, men den er ikke ønsket i naturen. Kaninen har vært husdyr i omtrent 1500 år. Først ble den holdt pga kjøttet, men den er nok mest kjent som kjæledyr nå. Den formerer seg utrolig raskt, og er antagelig den pattedyrarten som sammen med brun rotte er minst truet. Kaninen er et sosialt dyr, så i parken lever flere grupper i ulike hegn. Den sjeldne, norske rasen Trønderkanin finner du i Barnas Dyrepark!

Se også