X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Hare

Hare

Lepus timidus

Harene i parken lever sammen med skogsfuglene våre. De kan være veldig vanskelig å se, for de er perfekt kamuflert både sommer og vinter… Haren er nok enklest å få øye på tidlig på sommeren og utpå høsten, når pelsfargen ikke alltid er helt synkronisert med omgivelsene.

Den norske haren, Nordharen, finnes over hele landet. På varme somrer med god tilgang på mat, kan haren føde inntil tre kull i løpet av sesongen. Ungene blir kjønnsmodne innen ett år, og kan pare seg allerede den påfølgende sommeren.

Se også