X
Namsskogan Familiepark

PÅSKEFERIE I NAMSSKOGAN FAMILIEPARK!

Påskeferieprogram

 

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjessRebella HexhåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHamsterhjulHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Skogssvin

Villsvin

Sus scrofa

Villsvinene i parken heter Snøfte Smith og Alma. De er født på Langedrag i 2015. Villsvin regnes som svartelistet og ikke ønsket i norsk natur, men her i parken passer de jo godt! Villsvin er meget tilpasningsdyktig og vanlig å jakte på. Mange steder er arten upopulær fordi den ødelegger avlinger ved å rote i jorden med det lange trynet sitt.

Hvis du ser nøye på våre villsvin, ser du kanskje at trynet er lengre enn på tamgriser og at kroppen er nettere? Villsvin regnes som stamfaren til alle våre griseraser, og temmingen av gris ser ut til å ha foregått samtidig flere steder på jorden!

Se også