X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Skogssvin

Villsvin

Sus scrofa

Villsvinene i parken heter Snøfte Smith og Alma. De er født på Langedrag i 2015. Villsvin regnes som svartelistet og ikke ønsket i norsk natur, men her i parken passer de jo godt! Villsvin er meget tilpasningsdyktig og vanlig å jakte på. Mange steder er arten upopulær fordi den ødelegger avlinger ved å rote i jorden med det lange trynet sitt.

Hvis du ser nøye på våre villsvin, ser du kanskje at trynet er lengre enn på tamgriser og at kroppen er nettere? Villsvin regnes som stamfaren til alle våre griseraser, og temmingen av gris ser ut til å ha foregått samtidig flere steder på jorden!

Se også