X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Hjort

Hjort

Cervus elaphus

I parken lever en flokk hjort, rett ved siden av elgene. Kanskje er du heldig og får høre dem «brøle»? Bukken er et mektig skue når det nærmer seg paringstid om høsten. Da er geviret på sitt største, og halsen og kroppen er kraftig og flott. Men det er en myte at du kan telle tagger på geviret for å finne ut hvor gammel bukken er!

Hjortebestanden er på frammarsj og finnes nå over nesten hele Sør-Norge og sprer seg stadig nordover. De siste årene er det blitt felt over 35 000 dyr under jakten, omtrent like mange felte dyr som under elgjakten.

Se også: