X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
geit

Norsk melkegeit & Afrikansk dverggeit

Capra hircus

I parken finnes det to ulike raser av geit: Norsk melkegeit, en liten og gammel husdyrrase tilpasset klimaet i nord. Lope er vår tammeste dverggeit, en rase som finnes over hele verden som kjæledyr fordi de er så rolige og trivelige!

Geit var et av de første dyrene som mennesket temmet. Den var brukbar som husdyr fordi den er relativt nøysom å fore opp, samtidig som den gir både melk, kjøtt og skinn. Geiter er vanligvis trivelige og morsomme dyr, men kanskje kjenner du også en stabukk?

Se også