X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Gammelnorsk Sau

Gammelnorsk sau & Grå trøndersau

Ovis aries

Klarer du å se forskjell på Rita og Krøllfrid? Gammelnorsk sau kalles også for steinaldersau eller villsau, og er en svært gammel, norsk rase. For noen år siden var den nesten utdødd, men godt bevaringsarbeid gjør at det i dag finnes mellom 15000 – 20000 søyer i landet. Rasen er hardfør og går ute hele året.

Grå trøndersau er opprinnelig en krysning mellom gammelnorsk sau og tautersau (nå utdødd), og det finnes bare rundt 200 søyer av denne sjeldne rasen. Vi syns jo det er ekstra stas å vise fram «trønderne» – du finner dem både i Barnas Dyrepark og blant alpakka/sau.

Se også