X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Dåhjort

Dåhjort

Dama dama

Dåhjort eller dådyr er opprinnelig fra Tyrkia og Sør-Europa, men er i dag introdusert i mange land i hele verden. Kun to flokker på Rhodos og i Tyrkia regnes som ville og spesielt genetisk betydningsfulle, mens de fleste andre steder holdes dådyr i større inngjerdinger og administreres av mennesker.

Dådyr lever gjerne i flokker og tilpasser seg omgivelsene meget godt ved å spise både gress, blader, bark og urter. Det er vanlig å forveksle dådyr, hjort og rådyr, men dådyr kan lett kjennes på de hvite flekkene i pelsen som beholdes hele livet.

Se også