X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Alpakka

Alpakka

Vicugna pacos

Møt snodige og søte Gonzalo og Paquito! De tåler godt norsk vinter og høyfjell – akkurat som våre steinaldersauer som de lever sammen med her i parken. Alpakkaen trives tydelig best i flokk – og basjer alltid på samme plass!

Alpakka tilhører den søramerikanske kamelfamilien, men er mindre enn slektningen lama og spytter heldigvis sjeldnere enn lamaen… Ullen klør ikke, og den isolerer godt mot både kulde og varme. Arkeologer har funnet rester av tøy laget av alpakka som er nesten 2000 år gammelt! De har vært viktige husdyr for inkaindianerne for å overleve i Andesfjellene. Visste du at den første alpakkaen i Norge, kom så sent som i 2004?

Se også