X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
Påfugl

Påfugl

Pavo cristatus

Den blå påfuglen finnes i vill tilstand på den indiske halvøya, men den finnes også utplassert i mange botaniske hager og parker rundt om i hele verden.

Påfuglen trives i åpne, fuktige skogsområder og ved bekker og elver. Det er bare hannen som har den lange stjerten, og hannen lever vanligvis sammen med 2-3 hunner. Påfuglhannen spiller og imponerer hunnen ved å løfte opp og bre ut halefjærene som en stor vifte. Her i parken har vi også noen påfuglhøner. Har du sett dem?

Se også