X

SOMMERENS BESTE DAG

Kom regn, kom sol, kom far og mor, kom søster og bror.
Møt Rebellas venner, edderpedderkopp og lillebille i Rebellas hule i hele sommer! Klatreparken er klar for å ta i mot klatrere fra 3 år og det går på skinner i den nye klatredelen. Frisk og deilig kald is får du i fjellstu uansett sol eller regn.

Velkommen!

 

 

Åpningstid: 10 – 18
__________________________

Program for dagen,
se HER for å se hva som skjer!

__________________________

NYHETER
Se vår ny klatreløype!

glitter BrunbjørnUlvGaupeJervFjellrevRødrevOterIlderElgHjortReinRådyrDåhjortGammelnorsk sauGeitVillsvinminigrisAlpakkaHareMarsvinKaninPinnsvinTiurAndHaneGullsafanPåfuglTamgjesshåndtverkereKlatreparkbarnas-dyreparkTøffingetårnetAlpin-racerBungee-TrampolineKræsjbåterHesteridningRebellas KlatrehattTeaterTraktorGravemaskinMånebilerGullgravingTrampolineKanoTrolletservicebyggservicebygg2fjellstuegammekioskrovdyrgamme
And

Tamender

Cairina moschata domesticus

I parken lever en tam and av typen Moskusand. Vi har også ville stokkender i Tronestjernet, men de kommer og går som de vil… De fleste tamender stammer fra vill stokkand, men ikke Moskusanden. Den stammer fra vill Moskusand som kommer fra Mellom – og Sør Amerika. Spesielt for rasen er at de vagler i trær!

Tamender har vi hatt som husdyr i over 2000 år, både for kjøtt, egg og som hobbydyr. Den mest kjente kjøttrasen er kanskje Pekingand? Moskusand er blitt ganske populære som hobbydyr i norske hager pga sin appetitt på brunsnegler. Visste du at andungene kan legge til vanns allerede på sin første levedag? De finner maten selv, mens moren viser vei og forsvarer dem mot farer.

 

Lær mer om vill stokkand

Lær mer om moskusand